Kandidater

Tommi Raalind, København K


Jeg ønsker forandring, ligesom tusindvis af andre bekymrede borgere, som ikke bliver hørt, og føler sig sat uden for indflydelse.


Det vil vi ændre på, og jo flere vi står sammen, jo flere stemmer vi kan få, jo flere kan vi få valgt ind i BR, og derved få betydelig indflydelse på fremtidige beslutninger.


Initiativet til Københavner Listen er startet af undertegnede, som er en bekymret borger, der har fulgt udviklingen i København gennem de sidste 30 år.


Jeg vil bruge min mangeårige erfaring fra erhvervslivet, en veludviklet forhandlingsevne, og jeg vil kæmpe på fuld tid, for den almindelige borger i København


Kontakt


e-mail: hubba@mail.dk


LinkedIn

Elisabeth Cecilia Dorn, København K


Som almindelig borger i København er jeg bekymret for byens udvikling.

 

Jeg kæmper for fredning af Amager Fælled og naturen i byen. For billigere grønnere boliger. Og stop Lynetteholm projektet, idet det ikke er klimasikring, og der kommer ikke nogen billige boliger.

 

Byens boliger bør afspejle byens borgere og deres behov for fællesskab. Dvs flere nye typer almene kollektive boligformer, fx kollektiver, kollegier og hybridformer med små lejligheder og fælles køkken og stue med andre husstande. Til studerende, singler med og uden børn, solomødre- og fædre og klassiske familier, der bare ønsker mere fællesskab. Det vil afhjælpe ensomhed og være plads- og ressourcebesparende.

 

Jeg har været partimæssigt hjemløs noget tid, men byens rum og naturen i byen, særligt Amager Fælled og Stejlepladsen, betyder meget for mig. Derfor stiller jeg op for Københavnerlisten.

 

Cand.mag. i Moderne Kultur og Kulturformidling og freelancejournalist

Elisabethdorn@gmail.com